[vc_row][vc_column][vc_column_text]I’m your fire.
Al enige tijd hebben we het idee in ons hoofd om een eigen promofilm te gaan produceren.
Daar waar vele collega’s in ons vak gebruik maken van een showreel (een korte montage met beelden van hun mooiste producties), willen wij een meesterlijke commercial maken waarin we vertellen wie we zijn en waar VINUTS voor staat. We verkopen immers aan onze klanten dat onze video’s opvallen, dus komen we er niet onderuit om hetzelfde te doen voor onze eigen organisatie.

Deze promo moet ons pronkstuk, ons paradepaardje worden. Het moet laten zien welke meerwaarde wij onze klanten kunnen bieden. Op het moment van schrijven staan twee van de vijftien scenes al op de gevoelige plaat. Tussen de bedrijven door zijn we druk in de weer met de volgende vier scenes.

Muziek
Onze film moet natuurlijk voorzien worden van goede muziek. Muziek is immers net zo belangrijk als de film zelf. En aangezien het nummer ‘Venus’ van Shocking Blue toch wel zo’n beetje ons lijflied is geworden, leek ons dit een perfecte aanvulling voor onder de film. Echter, de originele track past niet helemaal goed qua feeling en tempo bij onze video. Het mist nog de rauwe gitaren en ambiance.
Reden genoeg om onze stoute schoenen aan te trekken en contact op te nemen met Onno en Paul van de band Beans & Fatback. Misschien dat je nog nooit van ze gehoord hebt maar je kunt ze kennen van dit:
[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/sGNwO07i8ms”][vc_column_text]Gelukkig zagen Paul en Onno de samenwerking met ons ook zitten en zijn inmiddels hard bezig met het her-produceren van het nummer Venus!
De eerste demo’s zijn onlangs binnengekomen en we zijn echt laaiend enthousiast. Uiteraard houden we jullie op de hoogte zodra we meer weten 🙂
Tot die tijd kunnen we jullie enkel verblijden met wat ‘behind the scenes’ foto’s van onze eerste draaidag voor de Vinuts promo.

Tot later!
Nick&Dre[/vc_column_text][ut_gallery_slider slides=”1062,1064,1065,1063″][/vc_column][/vc_row]