Sjef’s Table

Dit kleinschalige restaurant biedt een unieke en intieme eetervaring waar gasten de kans krijgen om direct aan de chef's tafel te dineren. De keuken is geïnspireerd door de lokale smaken, met wortels in de klassieke Franse culinaire tradities, maar met spannende invloeden uit de Orient. Het resultaat is een verfrissende interpretatie van klassieke gerechten, bereid met de beste en meest verse ingrediënten. De passie voor gastvrijheid staat centraal, waardoor elke maaltijd een heerlijke culinaire ervaring wordt.

Naast het verrukkelijke eten, biedt dit restaurant ook een uitgebreide wijnkaart met zowel klassieke selecties uit Frankrijk, Italië en Spanje als verrassende wijnen uit Oostenrijk en Zuid-Afrika. Deze wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd om de gerechten aan te vullen en de smaakpapillen te verwennen.


Sjef’s Table heeft Vinuts als partner voor al hun online en offline communicatie-uitingen. Onze samenwerking omvat onder andere het creëren van eigentijdse foto's voor het interieur, regelmatige fotosessies van nieuwe seizoensgebonden gerechten, en de productie van enkele films. Een van onze projecten omvatte een online commercial voor Omroep Brabant, die zelfs genomineerd is voor de prestigieuze titel van 'Beste Commercial van het Jaar'.

Het werken met Vinuts is prettig, efficiënt en vlot. Nick is goed voorbereid, komt zijn afspraken na en heeft een scherp oog voor detail. Zijn vakmanschap en expertise zorgen ervoor dat de kwaliteit en sfeer welke wij uitstralen goed vertaald wordt naar video en foto’s. Dit zorgt voor een aantrekkelijke en dynamische website en vermeldingen op o.a. Google. Dit helpt ons enorm nieuwe, en belangrijker nog de juiste, doelgroepen aan te spreken en deze om te zetten naar reserveringen.

Jack van Wanrooij - Patron-cuisinier bij Restaurant Sjef’s Table