STAGE BIJ THEME PARK SCIENCE

Vinuts maakt naast mooie all-round video producties ook een eigen webserie: Theme Park Science. In Theme Park Science- dé pretparkuniversiteit van YouTube – duiken wij de wereld in van de wetenschap achter de pretparken. In samenwerking met de Universiteit Twente en diverse andere partners maken wij minidocumentaires die het verhaal uitleggen achter de schermen van pretparken. Theme Park Science – de podcast – is een verlengstuk van onze YouTube serie. Je gaat mee naar opnames in pretparken (door heel Europa), monteert afleveringen en bereid deze voor. Ook wordt je nauw betrokken bij het bedenken van nieuwe ideeën. 

Andere taken:
– maakt vanuit bestaande beelden nieuwe promo’s
– doet voorstellen voor promotie op social media 
– Verzorgt de pre/productie van de TPS Podcast 

Voor meer info over het kanaal zie www.themeparkscience.nl

Wie ben jij?

Pretparken zijn je hobby, bij termen als GCI of Vekoma weet jij precies waar we het over hebben. – Je beheerst over een basis kennis camera. – Je beheerst over basis kennis van het Adobe pakket. (voornamelijk werken we met Première Pro, Photoshop en After Effects) – Je hebt vooral heel veel zin om samen met de rest van het team (+/- 10 man) te knallen!

Wat bieden we jou?

Theme Park Science is een non-profit organisatie. Alle opbrengsten komen ten kosten van het kanaal. Helaas hebben we daarom geen stage vergoeding beschikbaar. Daarin tegen kom je wel op de tofste (backstage) plekken! En wie kan nu zeggen dat hij tijdens zijn stage naar pretparken mag! Naast de TPS producties die we maken plannen we ook regelmatig teamuitjes 🙂

Dit is iets voor mij? Reageer!

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je motivatie + CV en portfolio naar info@vinuts.nl t.a.v. Nick Stuy.